Meditacija

Meditacija sprošča telo, umirja nemiren um in nam pomaga ponovno vzpostaviti  ravnovesje v telesu. V stanju meditacije svojo pozornost usmerimo na dihanje in se zavedamo samo vdiha in izdiha. Smo osredotočeni samo na ta trenutek tukaj in zdaj. Na ta način prihajamo v vedno globlji stik seboj in ob enem hkrati tudi prehajamo iz faze vedno mislečega uma v stanje popolne in globoke umske sprostitve.

Poznamo več vrst meditacij: spontano (umirjanje, sproščanje), vodeno vizualizirano  in kanalizirano meditacijo. Meditacija je naravno stanje. Je stanje sproščene čuječnosti in dovzetnosti brez kakršnegakoli fizičnega neugodja. Samo smo. Ko srce in razum presežeta meje lastnega jaza, se hkrati razširi tudi naše zavedanje prisotnosti.
Spodbuja zdravljenje, jasnost in mir tam, kjer sta prej prevladovali zaskrbljenost, zmedenost in stres. Na ta način nam pomaga pri naših vsakodnevnih izzivih, ki nam jih prinaša življenje. Vztrajno in redno izvajanje meditacije nam koristi le takrat, ko se prepustimo in nismo obremenjeni z izpolnitvijo naših pričakovanj.

Meditacija je lahko individualna glede na potrebo klienta. Energijska izmenjava 25 €.

Skupinske meditacije so organizirane na vsakih 14 dni. Srečanje traja 1,5 ure. Energijska izmenjava 25 €. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1. 

Skupinska meditacija bo zopet dne  28. 3. 2024 od 18.00-19.30 ure. Zaradi priprave prostora so obvezne prijave do srede zvečer na 031 339 969. 

Meditacije so v stavbi Območno obrtno-podjetniške zbornice Jesenice, Cesta železarjev 2.

 

 

Scroll to Top