Moja življenjska energija

Življenje je energija

Čeprav se mi zavedamo s svojimi petimi čutili le svojega fizičnega telesa, smo tudi energijsko svetlobna bitja. Ker smo v osnovi energijsko svetlobna bitja, potrebujemo za svoje delovanje energijo in svetlobo. Energijo prejemamo iz okolice kot Qi v obliki O2, hrane, tekočin in svetlobe. Vse te oblike energije telo potrebuje za svoje vsakdanje fiziološke procese (gibanje, dihanje, govor, presnovne procese, reprodukcijo, čustva in misli). Kakšna je moja življenjska energija, je odvisno od mene same, ali se jo sploh zavedam, da jo potrebujem, na kakšne načine jo pridobim in ohranjam.

Moja življenjska energija z dihanjem in vajami

Vsako telo ima shranjeno svojo prvinsko življenjsko energijo v ledvicah. Poleg te osnovne prvinske energije, pridobivamo tudi energijo iz hrane in energijo iz okolja. Vse energije skupaj tvorijo energijski potencial, ravnovesje in odpornost vsake posamezne osebe. Del te skupne energije ostane za zlato rezervo v ledvicah, ostala energija pa se razdeli za fiziološke potrebe organizma, na reproduktivne organe ter na čustva in misli.
Vso to energijo telo  potrebuje vsak dan posebej zato, da lahko nemoteno opravlja svoje naloge in na ta način ohranja ravnovesje našega telesa – zdravje. Naša zlata rezervna energija tako ostaja nedotaknjena in shranjena v ledvicah. Ker smo mi sami kreatorji svojega življenja, je potrebno, da se zavedamo, kam usmerjamo svojo pozornost in energijo, kaj nam jo jemlje in kako si jo lahko izboljšamo.

Za dvigovanje in uravnovešanje moje življenjske energije so mi v veliko v pomoč prav tibetanske vaje VRELEC MLADOSTI.
Tibetanske vaje VRELEC MLADOSTI ali kot jim nekateri pravijo kar vaje pomlajevanja imajo na organizem mnogo blagodejnih učinkov. Vaje so preproste in dostopne vsakomur. Določeni položaji in gibi, ki jih vsebujejo obredi, sprožijo pospešen pretok življenjske energije po telesu in vplivajo tudi na delovanje uma. Z vsakodnevnim izvajanjem teh vaj, si pridobimo ugodno psiho-fizično počutje in vegetativni živčni sistem deluje uravnoteženo. Vse to pomaga organizmu, da je odpornejši tudi na stresne situacije.

Na delavnici boste izvedeli vse o energijah, energijskih poteh (meridianih), energijskih središčih (čakrah), o povezavi telesa s čakrami in petimi elementi, o pomenu izvajanja obredov in na koncu vas naučim še izvajanja teh petih obredov.

Energijska izmenjava 55 € in vključuje gradivo petih obredov. ​DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.
Po uspešni prijavi boste na svoj e-mail, ki ste ga navedli ob prijavi, dobili vse podatke za plačilo.
Vaša prijava je potrjena s plačilom prijavnine na poslovni račun organizatorja:
DOTIK ZDRAVJA, Urška Dermota s. p.
Hrušica 5 b, 4276 Hrušica

Bodite oblečeni v lahkotno oblačilo. S seboj prinesite podlogo za izvajanje vaj in copate. Ne pozabite pa tudi zvezka in pisala.

Imej rad/a sebe, investiraj vase in ohranjaj svojo življenjsko energijo za svoje ZDRAVJE.

Scroll to Top