Mojih sedem energijskih cvetov – čaker

Energijski cvetovi – čakre

Človeško telo je mikro kozmos v malem. Zemeljsko energijo sprejemamo skozi korensko čakro, medtem ko energijo vesolja sprejemamo skozi kronsko čakro. Energijo sprejemamo in oddajamo tudi še iz ostalih petih energijskih središč (čaker). Vsa ta energija nenehno kroži po nevidnih poteh (meridianih) po celem telesu. Tako so energijski cvetovi – čakre nekakšni energijski vrtinci, ki vseskozi sprejemajo in oddajajo našo energijo.

Vsako energijsko središče (čakra) pripada določenemu predelu našega fizičnega telesa. Vsaka čakra se razvija ob svojem določenem času in nosi v sebi svoje zapise, pomen, pravico, element,… V njih imamo tudi shranjene zapise naših staršev in zapise vsega, kar se je dogajalo od samega spočetja naprej. Ti zapisi so lahko dobri in pozitivni ali pa slabi in negativni. Skozi odraščanje se dodajajo še razne travmatične situacije, čustveni pretresi, negativna prepričanja… Vse to nam ustvarja blokade v čakrah in sčasoma tudi posledično razne zdravstvene težave.
Na dvodnevni delavnici vsak mesec obdelamo eno čakro od skupnih sedmih.  Ker ima vsaka čakra shranjene svoje zapise, je v dopoldanski čas namenjen spoznavanju posamezne čakre in njenih zapisov v njej. Popoldanski čas pa je namenjen ozaveščanju teh zapisov v tisti posamezni čakri, ki jo obdelujemo. S pomočjo raznih tehnik se teh zapisov tudi osvobajamo.
Prav zato ste vabljeni, da se pridružite in se osvobodite vseh starih vzorcev, ki so posledica nepravilne dinamike s starši ali okolico iz preteklosti.

V drugem dnevu se posvetimo URAVNOVEŠANJU ENERGIJSKIH CVETOV
​Vsak energijski cvet (čakra) energijo sprejema in oddaja. Tako je čakra pretočna in uravnovešena. Delovanje njej pripadajočih organov pa usklajeno in nemoteno.
Ni pa vedno to tako, saj razne blokade, ki jih povzročajo čustveni pretresi, negativne misli, razne travmatične izkušnje iz preteklosti, povzročijo moten pretok v čakri. Tako je v čakri lahko zaradi blokade premalo ali preveč energije. Vse to pa se kaže tudi s težavami na organih, ki pripadajo posamezni čakri.
Delavnica je aktivna, saj v njej: ugotavljamo delovanje čakre, uravnovešamo energijo v čakri na različne načine: z​ vajami, meditacijami, vizualizacijo, barvami, nihalom, petjem, ročnimi deli, risanjem…

S SEBOJ PRINESITE NIHALO ali VERIŽICO Z OBESKOM, zvezek in pisalo.

Delavnica se izvaja, prvi del v soboto od 9.00-18.00 (odmor za kosilo 13.00-14.30) in drugi del v nedeljo od 9.00-14.00 ure.
Energijska izmenjava je 160 € in vključuje posredovano znanje, kakovostno gradivo, ter osvežitev v dopoldanskem in popoldanskem odmoru. Kosilo je v lastni režiji.
DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.

Po uspešni prijavi boste na svoj e-mail, ki ste ga navedli ob prijavi, dobili vse podatke za plačilo.
Vaša prijava je potrjena s plačilom prijavnine na poslovni račun organizatorja:
DOTIK ZDRAVJA, Urška Dermota s. p.
Hrušica 5 b, 4276 Hrušica

Delavnica se izvaja ob prijavi najmanj štirih ljudi.

Scroll to Top