Ponovna povezava (The Reconnection)

Ponovna povezava – The Reconnection ® vključuje dva procesa, ki sta v razvojnem trenutku še ločena.
Razlika med njima je sam namen in postopek.

Na voljo imamo:
Zdravljenje s ponovno povezavo – Reconnective Healing®, kjer zdravilne frekvence svetlobe odstranjujejo ovire v človeku in omogočijo, da stečejo informacije o zdravem delovanju na telesnem, čustvenem, mentalnem in duhovnem nivoju.
Vsak posameznik je sam odgovoren za lastno zdravje, zato ga tudi spodbujamo v tej smeri, ker ne želimo, da bi se navezal na praktika ali na postopek.
Terapija traja 1 uro. Energijska izmenjava je 70 €. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.
Plačilo v gotovini po opravljeni storitvi.
Priporočajo se tri srečanja, ki jih kasneje lahko tudi ponovimo (npr. ob poškodbi ali ko klient začuti, da želi narediti korak naprej v življenju). Od prvega sklopa zdravljenja naj bi v tem primeru minili vsaj trije meseci.

Osebna ponovna povezava – The Reconnection®
Med seanso praktik vnese v človekovo energijsko polje, novo razširjeno energijsko mrežo. Pri tem se povežejo telesni meridiani osebe z energijsko mrežo Zemlje in od tam z samim izvorom.
Ta energijska mreža daje podporo, omogoča izražanje in uresničitev vseh notranjih zmožnosti, zdravja, sposobnosti in talentov. Tako nas spodbuja in podpira, da se na vseh življenjskih področjih premaknemo v ravnovesje, oziroma začnemo uresničevati svoj življenjski namen.
Proces osebne ponovne povezave se izvede enkrat v življenju. Potem smo povezani za vedno.
Ko frekvenca postane del nas, se naše zdravljenje in evolucija razvijata naprej v svojem ritmu, vsak dan, do konca našega življenja.

Osebna ponovna povezava se izvede v dveh delih po 1 uro. Oba dela se izvedeta v roku treh dni.
Energijska izmenjava za osebno ponovno povezavo je 333 €. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.
Plačilo celotnega zneska v gotovini po opravljenem prvem delu osebne ponovne povezave ali z nakazilom celotnega zneska na poslovni račun DOTIK ZDRAVJA Urška Dermota s. p., Hrušica 5 b, 4276 Hrušica po opravljenem prvem delu osebne ponovne povezave.

​Ponovna povezava ni vezana le na zdravljenje na telesni ravni, pa čeprav so spremembe na tej ravni najbolj opazne. S ponovno povezavo smo v stiku s svetlobo in informacijami višje zavesti, ki se prenašajo na mater Zemljo in nas hkrati povezujejo z našim življenjskim poslanstvom in namenom. To je poslanstvo, ki ga vsi, ki smo prišli v stik z zdravilnimi frekvencami, nosimo skupaj z dr. Ericom Pearlom.

Ponovno povezavo potrebujete tudi za udeležbo na seminarju Reconnective Healing® Level III. – PONOVNA POVEZAVA 3. stopnja

Scroll to Top