Posvet in pomoč osebno ali
on-line

Posvet in pomoč osebno ali on-line

Se ti zdi, da se vrtiš v začaranem krogu vedno enakih ali podobnih težav, dogodkov ali situacij? Se ti  ponavljajo vedno ene in iste situacije, težave, problemi?  Se te vse to vedno znova dotakne, te rani, ti gre “na živce”, povzroča stres in ti ponoči ne da spati? Si pritrdilno odgovoril/a na vsaj dve vprašanji? Verjetno ne veš ali pa še ne prepoznaš, da je vse to, kar se ti dogaja tvoje ogledalo, ki ti kaže, da se bo potrebno obrniti vase in se vprašati: Kaj mi to sporoča? Kaj me to želi naučiti? Kje pozabljam nase? Kaj me je ranilo?  Takrat, ko si odgovorimo na vsa ta vprašanja, se tudi začnemo zavedati in odkrivati vzroke.  Šele ko se jih zavemo in priznamo, se jih lahko začnemo osvobajati in jih spuščati.

Potrebuješ posvet in pomoč?

Na kateremkoli področju se nahaja tvoj začarani krog (v odnosih z družino, z otroki, partnerjem, sodelavcem v službi, pri projektih, pri denarju…), vedi, da imaš v sebi MOČ, ki ti pomaga prepoznati lekcijo tega začaranega kroga in jo zavestno spustiti. Med pogovorom skupaj odkrijeva tvojo težavo, ki te bremeni in se ti ponavlja. S pomočjo različnih naravnih tehnik, pa to tudi odpraviva. Posvet je lahko preko on-line povezave ali osebno.

On-line individualni posvet traja 30 minut. Na dan termina boste prejeli povezavo preko Webex aplikacije.
Energijska izmenjava 30 €.
​​Plačilo po opravljeni storitvi. Na svoj e-mail, ki ste ga navedli ob prijavi, boste dobili vse potrebne podatke za nakazilo na poslovni račun DOTIK ZDRAVJA Urška Dermota s. p.

 

​OSEBNI POSVET (razgovor) z energijsko diagnostiko in bioterapijo traja dve uri. Pred vsako terapijo se naredi tudi energijska diagnostika. Energijske izmenjave so:
Energijska diagnostika 40 €
Tehnika PEAT 25 €
Tehniki SEE ali CORE 45 €
Gama zdravljenje 45 €
Meditacija 15 €
Nasvet 25 €
Moxanje (20 minut) 15 €

Sporočila orakeljskih kart (Izbirate lahko med kartami: Modrost zdravljenja s kristali, Zdravljenje z angeli, Varuhi zavesti)  43 € 

Plačilo v gotovini po opravljeni storitvi. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.

 

Scroll to Top