Reiki terapija

REIKI energija in reiki terapija

Je naj preprostejša, najbolj poznana in razširjena oblika naravnega zdravljenja, kar jih poznamo. Reiki energija zdravi na vseh ravneh – FIZIČNI, ČUSTVENI, UMSKI IN DUHOVNI.
Reiki je naravna življenjska energija, ki nam pomaga pri ozdraviti mnogih bolezni, saj bolezensko stanje povzroči prav pomanjkanje življenjske energije. S pomočjo reiki energije ozavestimo probleme, ki smo jih celo življenje potiskali v podzavest. Reiki terapija je primerna za samo zdravljenje in za zdravljenje drugih ljudi, živali, rastlin, zemlje… 

Izvaja se celostna reiki terapija v prisotnosti osebe ali na daljavo. Enako se izvaja tudi delna reiki terapija.

CELOSTNA REIKI TERAPIJA

osebno v prisotnosti osebe ali ON LINE REIKI TERAPIJA na daljavo traja 1 uro.

Reikist skozi svoje dlani prevaja reiki energijo na prisotno osebo. Pri celostni reiki terapiji polagamo roki na vse reiki položaje najprej po sprednji in nato še po zadnji strani telesa. 
Energijska izmenjava za celostno reiki terapijo v prisotnosti osebe ali na daljavo je 40 €. 
DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.  Pri prisotnosti osebe je plačilo z gotovino po opravljeni storitvi.
Pri delu na daljavo je plačilo po opravljeni storitvi z nakazilom na poslovni račun DOTIK ZDRAVJA Urška Dermota s. p ., Hrušica 5 b, 4276 Hrušica. ​Po opravljeni storitvi dobite vse potrebne podatke za nakazilo na svoj e-mail, ki ste ga navedli ob prijavi. 

DELNI REIKI TRETMA

se izvaja osebno ali ON LINE REIKI TERAPIJO na daljavo, ki traja 30 minut.

Pregleda se energijsko pretočnost energijskih središč – čaker. Reiki terapija se izvaja samo na položajih telesa, ki pripadajo posameznim čakram, ki so v neravnovesju.

Energijska izmenjava 25 €. DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1. Plačilo z gotovino po opravljeni storitvi pri prisotnosti osebe.
​Pri delu na daljavo je plačilo po opravljeni storitvi z nakazilom na poslovni račun DOTIK ZDRAVJA Urška Dermota s. p ., Hrušica 5 b, 4276 Hrušica. ​Po opravljeni storitvi dobite vse potrebne podatke za nakazilo na svoj e-mail, ki ste ga navedli ob prijavi. 

 
Reiki je primerna oblika podpornega zdravljenja za vsakega, ki si to želi.
Reiki terapije ne nadomeščajo zdravljenja uradne medicine, ampak delujejo kot vzpodbuda in podpora telesu, da se zopet vrne v stanje ravnovesja.

Scroll to Top