Reiki terapija

REIKI energija in reiki terapija

Je naj preprostejša, najbolj poznana in razširjena oblika naravnega zdravljenja, kar jih poznamo. Reiki energija zdravi na vseh ravneh – FIZIČNI, ČUSTVENI, UMSKI in DUHOVNI.

Reiki je naravna življenjska energija, ki nam pomaga pri uravnovešanju energije, izboljšavi in ozdravitvi mnogih bolezni. Z njeno pomočjo tudi ozavestimo različne težave, ki smo jih celo življenje potiskali v podzavest. Reiki energija je primerna tako za samozdravljenje, kot za pomoč in zdravljenje drugih ljudi, živali, rastlin, zemlje…

Izvaja se celostna reiki terapija v prisotnosti osebe ali na daljavo. Enako se izvaja tudi delna reiki terapija.

CELOSTNA REIKI TERAPIJA se izvaja osebno v prisotnosti osebe ali na daljavo. Terapija traja 1 uro. 

Reikist skozi svoje dlani prevaja reiki energijo na prisotno osebo. Pri celostni reiki terapiji polagamo roki po vseh reiki položajih po sprednjem in zadnjem delu telesa. 

Energijska izmenjava za celostno reiki terapijo v prisotnosti osebe ali na daljavo je 40 €.  DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.  Pri prisotnosti osebe je plačilo z gotovino po opravljeni storitvi.  Pri delu na daljavo je plačilo po opravljeni storitvi z nakazilom na poslovni račun DOTIK ZDRAVJA Urška Dermota s. p., Hrušica 5b, 4276 Hrušica. Po opravljeni storitvi boste vse potrebne podatke za nakazilo prejeli na mail, ki ste ga navedli ob prijavi. 

 

DELNI REIKI TRETMA se izvaja osebno ali na daljavo in traja 30 minut. 

Pregleda se energijsko pretočnost energijskih središč – čaker. Delni reiki tretma se izvaja samo na položajih telesa, ki pripadajo posameznim čakram, ki so v neravnovesju.

Energijska izmenjava 25 €.  DDV ni obračunan v skladu s 1. odstavkom 94. člena ZDDV-1.  Plačilo z gotovino po opravljeni storitvi ob prisotnosti osebe. Pri delu na daljavo Pri delu na daljavo je plačilo po opravljeni storitvi z nakazilom na poslovni račun DOTIK ZDRAVJA Urška Dermota s. p., Hrušica 5b, 4276 Hrušica. Po opravljeni storitvi boste vse potrebne podatke za nakazilo prejeli na mail, ki ste ga navedli ob prijavi. 

 

Reiki je primerna oblika podpornega zdravljenja za vsakega, ki si to želi in sprejema. Reiki terapije ne nadomeščajo zdravljenja uradne medicine, ampak delujejo kot vzpodbuda in podpora telesu, da se zopet vrne v stanje ravnovesja – ZDRAVJA.

 

Scroll to Top