Delavnice

Imej rad/a sebe in ljubi svoje zdravje. … ker je zdravje tvoje največje bogastvo. Ponujam ti roko in pomoč.

delavnice

Reiki iniciacije

Reiki je čudovita zdravilna energija, ki nam je vedno in povsod na voljo. Nas prečiščuje, zdravi, na nežen način pomaga pri odstranjevanju raznih blokad in tako pomaga pri naši osebni in duhovni rasti.

delavnice

Razvijanje ljubečih odnosov

Smo svetlobna bitja, ustvarjena iz čiste ljubezni. Ljubezen potrebujemo za svojo rast, obstoj in življenje. Dojenček brez izkazane ljubezni ni sposoben preživeti.

delavnice

Zdravilna moč kristalov

Kristali imajo nežno vibracijo ali elektromagnetno polje, ravno tako kot ga ima vsaka stvar in naše telo. Sestava kristalom pomaga prenašati dobrodejno energijo in vsrkavati negativno energijo.

delavnice

Moja življenjska energija

Smo energijsko svetlobna bitja. Naše telo potrebuje energijo in svetlobo za svoje vsakodnevne fiziološke procese (dihanje, presnovo, reprodukcijo, čustva in misli). Telo je v ravnovesju – ZDRAVJU takrat, ko vsakodnevno skrbimo za svoje gibanje, pravilno dihanje, uravnoteženo prehrano, mirne misli in usklajena umirjena čustva.

delavnice

Očisti sebe in okolico

Pomlad je čas čiščenja. Veter razpihuje vse staro in daje prostor novi rasti in razvoju. Ravno tako, kot se sama narava čisti, ravno tako je tudi potrebno poskrbeti za naše domove in za nas same.

delavnice

Otresi se stresa

Stres je postal naš vsakdanji spremljevalec. Najprej se ga moramo sploh zavedati, si ga priznati, poiskati njegov vzrok in ga začeti odpravljati na čim bolj naraven način.

Scroll to Top