Terapije

Imej rad/a sebe in ljubi svoje zdravje. … ker je zdravje tvoje največje bogastvo. Ponujam ti roko in pomoč.

terapije

Meditacija

Meditacija sprošča telo, umirja nemiren um in nam pomaga ponovno vzpostaviti  ravnovesje v telesu. V stanju meditacije svojo pozornost usmerimo na dihanje in se zavedamo samo vdiha in izdiha. Smo osredotočeni samo na ta trenutek tukaj in zdaj. Na ta način prihajamo v vedno globlji stik seboj in ob enem hkrati tudi prehajamo iz faze

terapije

Bioresonanca – testiranja – terapija

Bioresonančni aparat beleži pacientova elektromagnetna nihanja, ki jih s posebnimi visoko specifičnimi filtri loči na fiziološka in patološka. Terapijo aparat izvede na način, da vsa fiziološka nihanja prek elektrod okrepljena vrne v telo, vsa patološka nihanja pa vrne namenoma spremenjena: lahko so oslabljena, izničena ali v obliki zrcalne slike. Na tak način pospešuje samozdravljenje organizma kot celote.

terapije

Refleksna masaža stopal

Na obeh stopalih skupaj imamo celoten odsev našega telesa. Med masiranjem na refleksnih točkah na stopalih, tudi posredno vplivamo na organ v telesu. Tako s spodbujevalno ali pomirjevalno masažo teh con na stopalih aktiviramo samo uravnavanje telesa. Z njeno pomočjo vplivamo na pretok energije, ki nam prinese dobro počutje, vzpodbudi samo zdravilne moči telesa in na blag način izboljšuje zdravje.

terapije

Reiki terapija

Reiki je univerzalna (božanska, vesoljna) energija. Je naj preprostejša, najbolj poznana in razširjena oblika naravnega zdravljenja, ki zdravi na vseh ravneh – FIZIČNI, ČUSTVENI, UMSKI in DUHOVNI.

terapije

Ponovna povezava (The Reconnection)

Vsi prihajamo iz istega vira v vesolju in vsi se na koncu tja vračamo nazaj. Ponovna povezava je proces ponovnega povezovanja z vesoljem med našim bivanjem na Zemlji.

terapije

Posvet in pomoč osebno ali
on-line

Posvet in pomoč osebno ali na daljavo Se ti zdi, da se vrtiš v začaranem krogu vedno enakih ali podobnih težav, dogodkov ali situacij? Se ti ponavljajo vedno ene in iste težave in problemi? Se te vse to vedno znova dotakne, te rani, ti “gre na živce”, povzroča stres in ti ponoči ne da spati?

Scroll to Top