Aktualno

prispevki

Moja čustva in misli – me podpirajo ali rušijo?

Naša čustva in misli so energija. Energija,  ki razburka našo notranjost telesa in deluje po načelu ENAKO PRIVLAČI ENAKO. Ob stalno prisotnem določenem čustvu začne trpeti tudi tisti organ, h kateremu pripada čustvo. Kaj pa stalno melje vaš notranji mlinček misli? Vam posledično tudi ustvarja določena čustvena stanja, ki zopet

Delavnica

Reiki 1. stopnje

Reiki je božanska, univerzalna energija, ki jo prejemamo iz samega vira. Nekaj te energije ima vsak že prvinsko v sebi. Dotok in sprejemanje te reiki energije se poveča z reiki iniciacijo. Reiki iniciacija v 1. stopnjo v SOBOTO 11. 6. 2022  od 9.00-17.00 ure   Več v zavihku Delavnice.

prispevki

Zdravilni dotik

Vsako živo bitje sprejema in oddaja svetlobo ter energijo (Qi), ki jo potrebuje za svoj obstoj. Tudi človeško telo izžareva toploto oziroma življenjsko energijo navzven, a hkrati jo tudi potrebuje za vse svoje telesne procese. Takrat, ko je telo polno življenjske energije, je uravnovešeno in zdravo.

prispevki

Celostno čiščenje telesa

Predavanje izvaja Vera Dermota, upokojena medicinska sestra, terapevtka naravnega zdravljenja.

prispevki

Alergija

Alergija je nenormalno pretiran odziv telesa na neko snov, s katero se telo pogosto sreča v nenormalnih razmerah imunskega sistema.
Znaki se razvijejo zaradi pogostega stika z antigenom, ki je telesu tuja snov.

Scroll to Top